Ford Ka+: Displayopties - Toepassingen en diensten SYNC - SYNC - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Displayopties

Als u deze functie inschakelt, verschijnt er een bevestigingsbericht op het display.

Als u deze functie uitschakelt, verschijnt er een dialoogvenster op het display, waarin u een gesproken herinnering kunt instellen.

Uit met een gesproken herinnering zorgt voor een herinnering in de display en een gesproken herinnering wanneer uw gsm wordt aangesloten en het contact wordt ingeschakeld.

Uit zonder een gesproken herinnering zorgt alleen voor een herinnering in de display wanneer uw gsm wordt aangesloten.

Voor een correcte werking van Emergency Assistance:N.B.: Deze functie werkt alleen in landen of regio's waar SYNC Emergency Assistance de lokale hulpdiensten kan bellen. Ga naar uw lokale Ford website voor meer informatie.

In het geval van een aanrijding

N.B.: Niet bij elke botsing wordt de airbag geactiveerd of de brandstofpomp uitgeschakeld (waardoor Emergency Assistance kan worden ingeschakeld). Als de Emergency Assistance echter geactiveerd wordt, probeert het systeem contact op te nemen met de noodhulpdiensten. Als een verbonden gsm beschadigd wordt of de verbinding met het systeem wordt verbroken, zoekt het en probeert het verbinding te maken met een beschikbare reeds gekoppelde gsm. Het systeem probeert een noodoproep uit te voeren.

Vóór de oproep:

Tijdens een oproep:N.B.: Terwijl het systeem informatie geeft aan de medewerker van de noodhulpdienst, speelt het systeem een bericht af, zodat u weet dat er belangrijke informatie wordt verzonden. Daarna wordt u gemeld wanneer de lijn geopend is om de handenvrije communicatie te starten.

N.B.: Tijdens een Emergency Assistance-oproep verschijnt een noodprioriteitscherm met de gps-coördinaten van de auto indien beschikbaar.

N.B.: Het is mogelijk dat de informatie over de gps-locatie niet beschikbaar is op het moment van de botsing; in dit geval zal Emergency Assistance toch proberen een noodoproep uit te voeren.

N.B.: Het is mogelijk dat de noodhulpdiensten de gps-coördinaten niet ontvangen; in dit geval is handenvrije communicatie met een medewerker van de noodhulpdienst beschikbaar.

N.B.: De medewerker van de noodhulpdienst kan, onafhankelijk van SYNC Emergency Assistance, ook informatie van het gsm-netwerk, zoals het telefoonnummer, de locatie van de gsm en de gsm-maatschappij, ontvangen.

Emergency Assistance werkt mogelijk niet als:

Belangrijke informatie over de functie Emergency Assistance

Noodhulpoproep verricht momenteel geen oproepen naar noodhulpdiensten in de volgende landen: Albanië, Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Nederland, Oekraïne, Moldavië en Rusland.

Ga naar uw lokale Ford website voor de meest recente informatie.

Privacy notice Emergency Assistance

Wanneer u Emergency Assistance inschakelt, kan aan de noodhulpdiensten worden meegedeeld dat uw auto betrokken is geweest bij een botsing met activering van een airbag of uitschakeling van de brandstofpomp. Deze functie kan mogelijk informatie over uw locatie of andere informatie over uw voertuig of de aanrijding aan de telefonist(e) doorgeven, zodat de juiste noodhulpdiensten ingeschakeld kunnen worden.

Als u deze informatie niet wilt meedelen, schakelt u de functie niet in.

Zie ook:

KIA Picanto. LCD-standen (voor instrumentenpaneel type B)
1. Modus van de boordcomputer Deze modus geeft ritinformatie weer, zoals de dagteller en het brandstofverbruik. Voor meer informatie, zie "Tripcomputer". 2. Servicemodus Deze m ...

KIA Picanto. Lampje make-upspiegel (indien van toepassing)
Door het openen van het klepje van de make-upspiegel wordt de verlichting automatisch ingeschakeld. LET OP Lampje make-upspiegel (indien van toepassing)Sluit het afdekkapje van de makeupsp ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Geschiktheid van zitplaatsen voor bevestiging van een ISOFIX-kinderzitjesbevestigingsysteem
Wanneer een babyschaal van groep 0 of 0+ of een naar achteren gericht kinderzitjesbevestigingssysteem van groep I op een zitplaats achterin wordt gebruikt, moet de bestuurders- of ...

Modellen: