Ford Ka+: CD afspelen - CD-speler - Audiosysteem - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: CD afspelen

N.B.: Tijdens het afspelen toont het display de schijf, het nummer en de tijd die is verstreken sinds de start van het nummer.

Met SYNC

Wanneer tijdens radio-ontvangst een schijf wordt geladen, start het afspelen onmiddellijk.

Als u de audiobron verandert (radio, USB, Aux In) en u opnieuw de cd wilt afspelen, druk dan op de knop CD.

Zonder SYNC

Druk tijdens radio-ontvangst één keer op de knop MEDIA om het afspelen van de cd te starten.

Het afspelen start direct zodra een CD is geladen.

Nummerselectie

Met SYNC U kunt een nummer selecteren via het numerieke toetsenbord. Kies het gewenste nummer helemaal (bijvoorbeeld 1 en daarna 2 voor nummer 12) of kies het nummer en druk op OK.

Zonder SYNC

Druk eenmaal op de toets voor neerwaarts zoeken om het huidige nummer te herhalen. Wanneer binnen twee seconden vanaf het begin van een nummer op deze toets wordt gedrukt, dan wordt het vorige nummer gekozen.

Snel vooruit en achteruit

Druk op de toets voor neerwaarts zoeken of opwaarts zoeken en houd deze ingedrukt om achterwaarts of voorwaarts binnen de nummers van de CD te zoeken.

Shuffle en willekeurig afspelen

Door het willekeurig afspelen van nummers, ook wel bekend als "shuffle", worden alle opnames op de CD in willekeurige volgorde afgespeeld.

Met SYNC

Druk op functietoets 2.

N.B.: Wanneer een MP3 cd wordt afgespeeld, kunt u het systeem nummers in willekeurige volgorde laten afspelen voor de volledige cd of in de huidige map. Druk op toets 2 om te wisselen tussen deze opties.

Gebruik indien nodig de toets zoeken omhoog of omlaag om het volgende nummer te selecteren om in willekeurige volgorde af te spelen.

Zonder SYNC

  1. Druk meermaals op de knop MENU totdat SHUFFLE wordt weergegeven.
  2. Gebruik de pijltoetsen om UIT of ALLES te selecteren.
  3. Druk op de knop OK om te bevestigen.
Wanneer een MP3-CD wordt afgespeeld, bestaan de opties uit SHUFFLE voor de hele CD of het willekeurig afspelen van alle nummers in de map.
Zie ook:

Ford Ka+. Ruitenwisserbladen vervangen
Wisserbladen voorruit N.B.: Houd het ruitenwisserblad niet vast wanneer u de ruitenwisserarm optilt. N.B.: Zorg dat de ruitenwisserarm niet terugklapt tegen het glas wanneer het rui ...

KIA Picanto. Slepen in een noodgeval
Laat de auto bij voorkeur wegslepen door een officiële Kia-dealer of een erkend bergingsbedrijf. Als dit niet mogelijk is, mag de auto tijdelijk worden gesleept met een sleepkabel of - ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Kinderzitjesbevestigingssysteem
Als een naar achteren gericht kinderzitjesbevestigingssysteem op de middelste zitplaats achterin wordt gemonteerd, moet de armsteun achterin tot de aanslag teruggeklapt zijn. Beslist ...

Modellen: