Ford Ka+: Automatische klimaatregeling - Klimaatregeling - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Automatische klimaatregeling

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje / Klimaatregeling / Automatische klimaatregeling

Automatische klimaatregeling

 1. Aanjagersnelheid: Regelt de hoeveelheid lucht die in de auto circuleert. Draai de knop voor de gewenste aanjagersnelheid. De instelling verschijnt op het display.
 2. MAX A/C: Druk op de toets voor maximale koeling. Door de luchtroosters van het dashboard stroomt gerecirculeerde lucht, de airconditioning wordt automatisch ingeschakeld en de ventilator wordt automatisch op de hoogste snelheid gezet.
 3. Airconditioning: druk op de toets om de aircocompressor in of uit te schakelen. Gebruik airconditioning met luchtrecirculatie voor betere koelprestaties en meer efficiëntie. In bepaalde omstandigheden (bijvoorbeeld bij maximaal ontdooien) kan de aircocompressor blijven werken, zelfs als de airconditioning is uitgeschakeld.
 4. Luchtrecirculatie: Druk op de toets om te kiezen tussen toevoer van buitenlucht en gerecirculeerde lucht. Wanneer u luchtrecirculatie selecteert, wordt de lucht in het passagierscompartiment gerecirculeerd. Hierdoor kan het koelen van het interieur minder lang duren (wanneer dit samen met A/C wordt gebruikt) en kunnen ongewenste geuren van buiten verminderd worden.
 5. MAX ontdooien:Druk op de knop om ontdooien in te schakelen. Door de luchtroosters van de voorruit stroomt buitenlucht, de airconditioning wordt automatisch ingeschakeld en de ventilator wordt automatisch op de hoogste snelheid gezet. U kunt deze instelling ook gebruiken om de voorruit te ontdooien en van een dun laagje ijs te ontdoen. De verwarmde achterruit wordt ook automatisch ingeschakeld wanneer u maximaal ontdooien selecteert.
 6. Temperatuurregeling: Regelt de temperatuur van de lucht die in de auto circuleert. Draai de knop voor de gewenste temperatuur. De instelling verschijnt op het display.

  Let op: de comfortabele temperatuur van het menselijk lichaam ligt tussen 21 ºC en 27 ºC. Zet daarom de temperatuur op een redelijke stand.

 7. Verwarmde achterruit: hiermee wordt de verwarmde achterruit in- of uitgeschakeld. Zie Verwarmde ruiten.
 8. AUTO: Druk op de toets om automatische werking in te schakelen. Kies de gewenste temperatuur met behulp van de temperatuurregeling. Het systeem past de ventilatorsnelheid, luchtverdeling en werking van de airconditioning aan en kiest buitenlucht of luchtrecirculatie om de auto te verwarmen of af te koelen om de gewenste temperatuur te behouden.
 9. Regeling luchtverdeling: Stel de regeling af om de luchtstroom van de luchtroosters voor de voorruit, het dashboard of de beenruimte in of uit te schakelen. U kunt lucht verdelen via elke combinatie van deze luchtroosters.
 10. Aan/uit-toets: Druk op de toets om het systeem in en uit te schakelen.
Zie ook:

KIA Picanto. Kinderslot op portierslot achter
Het kinderslot zorgt ervoor dat kinderen de achterportieren niet per ongeluk van binnenuit kunnen openen. Schakel het kinderslot altijd in als u gaat rijden met kinderen. 1. Open de achterk ...

Hyundai i10. Toets audioafstandsbediening (indien van toepassing)
* Het aanwezige functie kan afwijken van de afbeelding. Het audio-schakelaarpaneel op het stuurwiel is aanwezig om een veilige manier van rijden mogelijk te maken. OPMERKING Bedien nooit ...

Toyota Aygo. Van binnenuit ontgrendelen en vergrendelen van de portieren
Vergrendelknoppen binnenzijde portier Auto's zonder centrale vergrendeling Vergrendelen van het portier Ontgrendelen van het portier De voorportieren kunnen worden geopend door aan de binne ...

Modellen: