Ford Ka+: Audio-ingangsaansluiting - Audiosysteem - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Audio-ingangsaansluiting

Ford Ka+ / Ford Ka+ - Instructieboekje / Audiosysteem / Audio-ingangsaansluiting

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, ongelukken en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur of functies die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Uit veiligheidsoverwegingen dient u geen draagbare audiospelers aan te sluiten of instellingen hiervan aan te passen tijdens het rijden.

Bewaar de draagbare audiospeler tijdens het rijden op een veilige plek, zoals de middenconsole of het dashboardkastje. Harde voorwerpen kunnen bij een aanrijding of abrupte stop rondgeslingerd worden, waardoor het risico op ernstig letsel verhoogd wordt. De audioverlengkabel moet lang genoeg zijn om de draagbare audiospeler tijdens het rijden veilig te bewaren.

Met de extra ingangsaansluiting kunt u uw draagbare audiospeler aansluiten en de muziek hierop via de luidsprekers van uw auto afspelen. U kunt elke draagbare audiospeler gebruiken die ontworpen is voor gebruik met een hoofdtelefoon. Uw audioverlengkabel moet over een mannelijke stekker van 1/8 inch (3,5 mm) aan elke uiteinde beschikken.
  1. Zorg dat uw auto stilstaat en de radio en draagbare muziekspelers zijn uitgeschakeld.
  2. Sluit de verlengkabel van de draagbare audiospeler in de extra ingangsaansluiting.
  3. Schakel de radio in. Selecteer een FM-radiozender of een cd.
  4. Pas het volume desgewenst aan.
  5. Schakel de draagbare audiospeler in en pas het volume aan tot de helft van het maximale niveau.
  6. Druk op AUX tot AUDIO of AUDIO-INGANG in het display verschijnt. Als het goed is hoort u de muziek van het apparaat, zelfs als het volume laag is.
  7. Pas het volume op uw draagbare audiospeler aan tot het volume het niveau van de FM-zender of de cd bereikt. Schakel hiervoor heen en weer tussen de AUX- en FM- of cd-bediening.
Type 1

Type 1

Type 2

Type 2

Zie ook:

Toyota Aygo. Weergave op het instrumentenpaneel
Als beide controlelampjes van de rijstrookmarkeringen groen worden: Geeft aan dat zowel de rechter als de linker rijstrookmarkering wordt herkend. Als de auto van de rijstrook afwijkt, gaat he ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Mobiele telefoon zoeken en autoriseren (verbinden)
Wanneer uw mobiele telefoon voor het eerst in combinatie met het multimediasysteem wordt gebruikt, moet de telefoon worden gezocht en vervolgens worden geautoriseerd (verbonden). Afh ...

Ford Ka+. Opraken van de brandstof
Wanneer de brandstoftank helemaal leeg raakt, kan dit schade aan de auto veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt. Als de tank is leeggereden: Voeg minimaal 5L brandstof toe om de m ...

Modellen: