Ford Ka+: Antidiefstalsysteem - Beveiliging - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Antidiefstalsysteem

Het systeem waarschuwt u bij ongeoorloofde toegang tot uw auto. Het wordt geactiveerd wanneer een portier, de bagageruimte of de motorkap wordt geopend zonder afstandsbediening.

Als er geprobeerd wordt ongeoorloofde toegang te verkrijgen terwijl het alarm is ingeschakeld, knipperen de richtingaanwijzers en weerklinkt de claxon.

Het alarm gaat ook af als een ongeldige sleutel de ontsteking uit- en inschakelt of als er een poging tot het wijzigen van de configuratie wordt gedetecteerd.

Ga bij eventuele problemen met het alarm van uw voertuig naar een erkende dealer en breng alle afstandsbedieningen mee.

Het alarm inschakelen

N.B.: Als het alarm is ingeschakeld en het kofferdeksel wordt ontgrendeld, wordt het alarm uitgeschakeld. Zodra het kofferdeksel is gesloten, wordt het alarm opnieuw ingeschakeld.

Het alarm kan worden ingeschakeld wanneer er geen sleutel in het contact zit en alle portieren zijn gesloten. Vergrendel de auto met de afstandsbediening om het alarm in te schakelen.

Het alarm uitschakelen

Schakel het alarm uit door een van de volgende handelingen:

Zie ook:

Hyundai i10. Wasser vloeistof
Het controleren van het wasser vloeistof niveau De reservoir van de ruitensproeier is doorzichtig zodat u het niveau gemakkelijk kunt controleren. Controleer het vloeistofniveau en voeg zon ...

Ford Ka+. Ruitenwisserbladen vervangen
Wisserbladen voorruit N.B.: Houd het ruitenwisserblad niet vast wanneer u de ruitenwisserarm optilt. N.B.: Zorg dat de ruitenwisserarm niet terugklapt tegen het glas wanneer het rui ...

Citroen C1. Handmatig verstelbare voorstoelen
Uit veiligheidsoverwegingen mogen de stoelen uitsluitend bij stilstaande auto worden versteld. Verstelling in lengterichting Til de beugel op en schuif de stoel in de gewenste stand. ...

Modellen: