Compacte stadsauto: Antidiefstalsysteem

Het systeem waarschuwt u bij ongeoorloofde toegang tot uw auto. Het wordt geactiveerd wanneer een portier, de bagageruimte of de motorkap wordt geopend zonder afstandsbediening.

Als er geprobeerd wordt ongeoorloofde toegang te verkrijgen terwijl het alarm is ingeschakeld, knipperen de richtingaanwijzers en weerklinkt de claxon.

Het alarm gaat ook af als een ongeldige sleutel de ontsteking uit- en inschakelt of als er een poging tot het wijzigen van de configuratie wordt gedetecteerd.

Ga bij eventuele problemen met het alarm van uw voertuig naar een erkende dealer en breng alle afstandsbedieningen mee.

Het alarm inschakelen

N.B.: Als het alarm is ingeschakeld en het kofferdeksel wordt ontgrendeld, wordt het alarm uitgeschakeld. Zodra het kofferdeksel is gesloten, wordt het alarm opnieuw ingeschakeld.

Het alarm kan worden ingeschakeld wanneer er geen sleutel in het contact zit en alle portieren zijn gesloten. Vergrendel de auto met de afstandsbediening om het alarm in te schakelen.

Het alarm uitschakelen

Schakel het alarm uit door een van de volgende handelingen:

  • Ontgrendel de portieren of de bagageruimte met de afstandsbediening.
  • Zet het contact aan of start de auto met een geldige sleutel.
  • Steek een geldige sleutel in het bestuurdersportier om het voertuig te ontgrendelen en zet vervolgens binnen 12 seconden het contact aan.

    READ NEXT:

     Het stuurwiel afstellen

    WAARSCHUWINGVerstel nooit het stuurwiel als uw auto in beweging is. N.B.: Controleer of u in de juiste positie zit. Zie De juiste zitpositie innemen. Ontgrendel de stuurkolom. Zet het stuurwiel in de gewenste stand. Ver

     Audiobediening

    Selecteer de gewenste bron op de audio-unit. U kunt de volgende functies bedienen met behulp van de regeling: Volume hoger Opwaarts zoeken, volgende, gesprek beëindigen of een spraakcommando annuleren Volume

    SEE MORE:

     Inleiding voor het onderwerp

    Regelmatige en deskundige verzorging is belangrijk voor het waardebehoud van uw wagen. Bij het gebruik van de verzorgingsmiddelen de gebruiksvoorschriften op de verpakking in acht nemen. Wij adviseren u de conserveringsmiddelen uit het originel

     Werking

    Afb. 121 Displayweergave Wagens met schakelbak De motor wordt automatisch afgezet, zodra de wagen tot stilstand komt, de versnellingshendel in de neutrale stand wordt gezet en het koppelingspedaal wordt losgelaten. De motor wordt automatisc