Ford Ka+: Algemene informatie - Audiosysteem - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Algemene informatie

Radiofrequenties en factoren voor een goede radio-ontvangst

N.B.: Langdurig naar luide audio luisteren kan uw gehoor beschadigen.

 

Factoren voor radio-ontvangst
Afstand en sterkte Naarmate u verder van een FM-zender verwijderd bent, hoe zwakker het signaal wordt en hoe zwakker de ontvangst.
Terrein Heuvels, bergen, hoge gebouwen, bruggen, tunnels, snelwegviaducten, parkeergarages, dicht op elkaar staande bomen en onweersbuien kunnen de ontvangst verslechteren.
Overbelasting zender Wanneer u dichtbij een radiozendmast rijdt, kan een sterker signaal een zwakker signaal verdringen en interferentie in het audiosysteem veroorzaken.

Cd- en cd-spelerinformatie

N.B.: Cd-spelers spelen alleen commercieel gedrukte audio-cd's van 12cm af. Vanwege technische incompatibiliteit is het mogelijk dat bepaalde recordable en re-recordable cd's niet correct werken in Ford cd-spelers.

N.B.: Plaats geen cd's met zelfgemaakte papieren (zelfklevende) labels in de cd-speler. Het label kan namelijk loskomen en ervoor zorgen dat de cd vast komt te zitten.Op uw zelfgemaakte cd's moet u een permanente markeerstift gebruiken in plaats van zelfklevende labels.Balpennen kunnen de cd's beschadigen.Neem voor meer informatie contact op met een erkende dealer.

N.B.: Gebruik geen onregelmatig gevormde cd's of cd's waarop een krasbeschermende folie is aangebracht.

Pak cd's uitsluitend aan de rand beet.Reinig de schijf alleen met een goedgekeurd reinigingsmiddel voor cd's.Veeg de schijf vanaf het midden naar de rand toe.Reinig de cd niet in een ronddraaiende beweging.

Stel schijven niet langdurig bloot aan direct zonlicht of warmtebronnen.

MP3- en WMA-nummer- en mapstructuur

Audiosystemen die afzonderlijke MP3- en WMA-nummers en mapstructuren kunnen herkennen en afspelen, werken als volgt:Wanneer u uw eigen MP3- en WMA-cd's brandt, is het van belang te begrijpen hoe het systeem de structuren die u aanmaakt, leest. Ook al zijn er verschillende bestanden aanwezig (bestanden met andere extensies dan MP3 en WMA), uitsluitend bestanden met de extensie MP3 en WMA worden afgespeeld; andere bestanden worden door het systeem genegeerd. Daardoor kunt u dezelfde MP3- en WMA-cd voor verschillende taken op uw werkcomputer, thuiscomputer en het systeem in uw auto gebruiken.

In nummermodus wordt de structuur weergegeven en afgespeeld door het systeem alsof de cd slechts één mapniveau telt (alle MP3- en WMA-bestanden worden afgespeeld, ongeacht de map waarin ze zich bevinden). In mapmodus speelt het systeem uitsluitend de MP3- en WMA-bestanden in de actuele map af.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Algemene aanwijzingen
Afhankelijk van de rijstijl verbruikt de motor maximaal 0,8 liter olie op 1.000 km. Het olieverbruik kan ook hoger zijn als de auto nieuw is of als er vaker met hoog toerental wordt ...

Hyundai i10. With the Radio Mode Button
Zoeken Druk toets [SEEK/TRACK]. Druk de toets kort in: wijzigt de frequentie. Houd de toets ingedrukt: Automatisch naar de volgende frequentie zoeken. Ensemble Druk op de toets [FOL ...

Ford Ka+. Passief antidiefstalsysteem
Werking Het systeem voorkomt starten van de motor met behulp van een incorrect gecodeerde sleutel.Gecodeerde sleutels Wanneer u een sleutel verliest, kunt u bij een erkende dealer een v ...

Modellen: