Ford Ka+: Algemene informatie - Set met afdichtmiddel voor banden - Wielen en 
banden - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Algemene informatie

WAARSCHUWING

Afhankelijk van het type en de omvang van de beschadiging kunnen sommige banden slechts gedeeltelijk of soms geheel niet worden gedicht. Een te lage bandenspanning kan het weggedrag van de auto beïnvloeden, waardoor u de macht over het stuur kunt verliezen.

Gebruik de set niet wanneer de band al beschadigd is door het rijden met een te lage bandenspanning. Dit zou tot controleverlies over de auto en fataal of dodelijk letsel kunnen leiden.

Gebruik de bandenreparatieset niet bij run-flat banden. Dit zou tot controleverlies over de auto kunnen leiden.

Probeer een beschadigde zijkant van de band niet zelf af te dichten. De band kan klappen, wat tot controleverlies over de auto en fataal of dodelijk letsel kan leiden.
Met de set kunnen de meeste gaten in banden met een diameter tot 6mm worden gedicht, zodat u tijdelijk verder kunt rijden.

Let op het volgende bij het gebruik van de set:

De set gebruiken
WAARSCHUWING

Perslucht kan werken als explosief of voortstuwingsmiddel, wat kan leiden tot ernstig letsel.

Laat de set tijdens het gebruik niet onbeheerd achter. Als u deze instructie negeert, kan dat letsel of de dood tot gevolg hebben.

Laat de compressor niet langer dan 10 minuten draaien. Hierdoor kan de compressor defect raken, wat ernstige verwondingen kan veroorzaken.

Gebruik alleen de bandenreparatieset die bij de auto is geleverd. Met een verkeerde set kunt u uw banden wellicht niet oppompen.
Zie ook:

Fiat 500. Winterbanden
De winterbanden moeten dezelfde maat hebben als de standaard geleverde banden. Monteer op de vier wielen dezelfde banden (zelfde merk en profieldiepte) voor meer veiligheid tijdens het rijden en ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Opbergvak/telefoonvak onder de armsteun
Openen: Auto's met verschuifbare armsteun: De armsteun moet in de achterste positie staan. De toets indrukken en de armsteun omhoogklappen. Af ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Waarschuwingslampje veiligheidssysteem
De functies van het veiligheidssysteem worden na het inschakelen van het contact en met regelmatige intervallen bij draaiende motor gecontroleerd. Daardoor kunnen storingen vroegtijdig ...

Modellen: