Compacte stadsauto: Algemene bediening

Spraakgestuurde commando's: Functies binnen het systeem op basis van Windows Automotive kunnen worden uitgevoerd met enkel spraakcommando's. Via spraakcommando's tijdens het rijden kunt u het systeem bedienen zonder uw handen van het stuurwiel te halen.

Langdurig bekijken van scherm: Probeer geen toegang te verkrijgen tot functies waarvoor u het scherm tijdens het rijden langdurig moet bekijken. Stop op een veilige en legale manier voordat u probeert toegang te verkrijgen tot een functie van het systeem die langdurige aandacht vereist. Zelfs af en toe vluchtig naar het scherm kijken kan gevaarlijk zijn als uw aandacht op een kritiek moment van uw rijtaak wordt afgeleid.

Volume-instelling: Verhoog het volume niet overmatig. Houd het volume tijdens het rijden op een niveau waarbij u nog steeds ander verkeer en noodhulpsignalen kunt horen. Rijden terwijl u deze geluiden niet kunt horen, kan tot een ongeval leiden.

Gebruik van spraakherkenningsfuncties: Spraakherkenningssoftware is een inherent statistisch proces dat aan fouten onderhevig is. Het is uw verantwoordelijkheid om spraakherkenningsfuncties in het systeem te controleren en eventuele fouten te corrigeren.

Conformiteitsverklaring

Uw voertuig kan onderdelen bevatten die radiogolven uitzenden en ontvangen en als dusdanig onderworpen zijn aan de Europese richtlijn 2014/53/EU.

Onze leveranciers hebben verklaard dat hun onderdelen conform de Europese richtlijn 2014/53/EU zijn. Ga naar www.wirelessconformity.ford.com voor de volledige tekst van de verklaring.

    READ NEXT:

     Skoda Citigo / Volkswagen up

    Uw ŠKODA Partner is als verkopende partij conform de wettelijke voorschriften en het koopcontract aansprakelijk voor gebreken aan uw nieuwe ŠKODA, aan ŠKODA originele onderdelen en aan ŠKODA originele accessoires. De repa

     Productaansprakelijkheid en ŠKODA garantie voor nieuwe wagens

    Productaansprakelijkheid Uw ŠKODA Partner is als verkopende partij conform de wettelijke voorschriften en het koopcontract aansprakelijk voor gebreken aan uw nieuwe ŠKODA, aan ŠKODA originele onderdelen en aan ŠKODA originele a

    SEE MORE:

     Houder bevestigen/verwijderen

    Afb. 77 Houder in de adapter plaatsen / houder uit de adapter verwijderen Voor de bevestiging van de houder in de adapter de houder A in de bevestigingen B in pijlrichting 1 aanbrengen tot deze hoorbaar vergrendelt " afb.77. Voor het v

     Afmetingen

    Afb. 184 Wagenafmetingen De wagenafmetingen in de technische wagendocumentatie hebben altijd voorrang boven de informatie in dit instructieboekje. De hierna vermelde afmetingen gelden voor het basismodel zonder speciale uitvoeringen. W