Ford Ka+: Algemene bediening - Licentieovereenkomst eindgebruiker - Bijlagen - Ford Ka+ - InstructieboekjeFord Ka+: Algemene bediening

Spraakgestuurde commando's: Functies binnen het systeem op basis van Windows Automotive kunnen worden uitgevoerd met enkel spraakcommando's. Via spraakcommando's tijdens het rijden kunt u het systeem bedienen zonder uw handen van het stuurwiel te halen.

Langdurig bekijken van scherm: Probeer geen toegang te verkrijgen tot functies waarvoor u het scherm tijdens het rijden langdurig moet bekijken. Stop op een veilige en legale manier voordat u probeert toegang te verkrijgen tot een functie van het systeem die langdurige aandacht vereist. Zelfs af en toe vluchtig naar het scherm kijken kan gevaarlijk zijn als uw aandacht op een kritiek moment van uw rijtaak wordt afgeleid.

Volume-instelling: Verhoog het volume niet overmatig. Houd het volume tijdens het rijden op een niveau waarbij u nog steeds ander verkeer en noodhulpsignalen kunt horen. Rijden terwijl u deze geluiden niet kunt horen, kan tot een ongeval leiden.

Gebruik van spraakherkenningsfuncties: Spraakherkenningssoftware is een inherent statistisch proces dat aan fouten onderhevig is. Het is uw verantwoordelijkheid om spraakherkenningsfuncties in het systeem te controleren en eventuele fouten te corrigeren.

Conformiteitsverklaring

Uw voertuig kan onderdelen bevatten die radiogolven uitzenden en ontvangen en als dusdanig onderworpen zijn aan de Europese richtlijn 2014/53/EU.

Onze leveranciers hebben verklaard dat hun onderdelen conform de Europese richtlijn 2014/53/EU zijn. Ga naar www.wirelessconformity.ford.com voor de volledige tekst van de verklaring.

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Achterlicht
Het verlichtingssysteem uitschakelen. De bagageruimte openen. De zijbekleding openen. Stekker ontgrendelen en lostrekken. Het achterlich ...

KIA Picanto. Buitenspiegels
Stel de spiegels af voordat u gaat rijden. Uw auto is uitgerust met zowel een linker als een rechter buitenspiegel. De spiegels kunnen met de schakelaar elektrisch worden versteld met de schake ...

Mercedes-Benz A-Klasse. AMG Performance-uitlaatsysteem (Mercedes-AMG auto's)
Met de stand van de uitlaatgasklep kan worden gekozen tussen verschillende volumes van het AMG Performance uitlaatsysteem. Als het contact korter dan 4 uur uitgeschakeld was, blijft de ...

Modellen: