Fiat 500: Stoelen - Kennismaking met de auto - Fiat 500 - InstructieboekjeFiat 500: Stoelen

VOORSTOELEN

Afstelling in de lengte: breng hendel A-fig. 11 omhoog en duw de stoel naar voren en naar acheren om de vereiste stand te bereiken.

VOORSTOELEN

Verstelling rugleuning: draai aan knop C-fig. 12.

VOORSTOELEN

Afstelling in de hoogte: Gebruik hendel B-fig. 13 om het achterste deel van het zitkussen omhoog of omlaag te verstellen voor de meest comfortabele rijstand.

VOORSTOELEN

Opklappen van de rugleuning: Om de rugleuning voorover te klappen, hendel D-fig. 14 (beweging 1) aanpassen en de rugleuning naar voren duwen totdat deze vergrendelt (beweging 2); laat hendel D los en, door tegen de rugleuning te duwen, de stoel naar voren schuiven (beweging 3).

Bestuurder- en passagierszijde met standgeheugen: Om de zitting in zijn originele positie terug te zetten, de stoel achteruit schuiven en de rugleuning aanduwen totdat de stoel vergrendelt (beweging 4), hendel D-fig.14 aanpassen (beweging 5) en de rugleuning omhoog brengen (beweging 6) totdat de vergrendelbeweging gehoord kan worden.

Passagierszijde zonder standgeheugen: Om de zitting in zijn originele positie terug te zetten, de stoel achteruit schuiven en de rugleuning aanduwen totdat de gewenste positie is bereikt (beweging 4), hendel D-fig.14 aanpassen (beweging 5) en de rugleuning omhoog brengen (beweging 6) totdat de vergrendelbeweging gehoord kan worden.

VOORSTOELEN

Zie ook:

Mercedes-Benz A-Klasse. Parkeerstand P inschakelen
Als de auto stilstaat, de toets indrukken.   Achteruitversnelling R inschakelen Aanwijzing  De automatische transmissie alleen als ...

Mercedes-Benz A-Klasse. Aanwijzingen voor auto's met 4MATIC
Aanwijzing  Auto's met 4MATIC mogen niet met opgetilde voor- of achteras worden gesleept, omdat de transmissie anders wordt beschadigd.  Auto's met 4MATIC m ...

KIA Picanto. 12 V-aansluiting
De 12 V-aansluiting is ontworpen om mobiele telefoons en andere apparaten die in de auto gebruikt kunnen worden, op te laden. Deze apparaten mogen niet meer dan 10 A afnemen als de motor draa ...

Modellen: